Walking Dead S2/S3 & Homeland S2

donderdag 3 januari 2013 om 20:06 uur

Zo! Het was al even weer een poosje stil rondom de series hier op de blog. En ik schreef in mijn vorige post juist wel dat ik verslaafd was geworden aan een paar. Natuurlijk heb ik daarvan niet alleen de eerste delen gezien, dus bij deze (heel kort) wat ik er van vond.

Homeland Seizoen 2

Ik begin toch even met Homeland, dat blijf ik op het moment toch wel de beste serie vinden die ik aan het volgen ben. Seizoen twee was weer even spannend als het eerste seizoen wat mij betreft. Mooi detail is dat de eerste aflevering met het zelfde shot begint als waar de laatste aflevering mee eindigt…

My name is Nicholas Brody and I’m a Sergeant in the United States Marine Corps. I have a wife and two kids, who I love…

Voor de rest zeg ik niet heel veel! Deze moeten jullie zelf maar kijken als het je wat lijkt. Ik kijk in ieder geval nu alweer uit naar het derde seizoen, al hoop ik wel dat er wel een keer een uitkomst komt.

Walking Dead Seizoen 2 en 3

Dan the Walking Dead, ook een vermakelijke serie al moet je volgens mij gewoon van zombiefilms/-series houden om hier naar te kijken… Een heel erg diep verhaal hoef je hier niet van te verwachten. Wel doen de regisseurs constant hun best om nieuwe dingen te vinden. Op de juiste momenten duiken er mensen, hele families of zelfs complete dorpen op en hebben we dus weer wat meer mensen om op te letten. Toch blijft het gaan over de harde kern van het allereerste groepje mensen. En zo nu en dan steekt er eentje over naar de wereld van de walkers, waar de groep dan weer op hun manier een stokje voor steekt.

Voor de rest… Tja, mooi vermaak! Ook hiervan kijk ik weer uit naar het volgende seizoen. Die zit er in ieder geval al redelijk snel aan te komen geloof ik. Weer lekker hersenloos op de bank naar zombies zitten loeren… heerlijk!

Geef een reactie