Game of Thrones Season 2

zondag 15 juli 2012 om 20:14 uur

En we gaan gewoon nog even lekker door. Seizoen 2 heb ik inmiddels ook alweer een poosje geleden geheel afgekeken. Heerlijke serie. Nee helaas, hij is nog niet dood. Maar de kans wordt wel steeds groter en groter. Er komen steeds meer mannetjes en vrouwtjes bij die aanspraak willen maken op de troon. En waarom ook niet?

In het begin was het even wennen met wat extra volkeren die er bij kwamen, andere steden. Wel lachen ook dat onze Carice (in een toch iets ander Engels) ook haar zegje te zeggen had. En geen onbelangrijke! Zo nu en dan zat een verrassende wending in het verhaal maar over het algemeen kwam alles (redelijk) goed.

Ik blijf het echt een toffe serie vinden, met weer een heerlijk open einde… met white walkers! Jazeker, bijna echte zombies, maar dan met blauwe ogen, heerlijk! Ik kan niet wachten op seizoen 3, maar eerlijk gezegd weet ik niet eens hoe lang ik daarop moet wachten. We zien het vanzelf! Intussen maar eens kijken of er nog meer toffe series zijn! De title song blijft in ieder geval nog wel even in mijn hoofd hangen!

Geef een reactie