Skills

Photoshop
Illustrator
InDesign
HTML
CSS
Javascript

Wie is Michel Mones?

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website/blog! Ik ben Michel Mones, geboren in 1985 en inmiddels al dik tien jaar bezig als ontwerper van websites, webapplicaties en al het andere dat ontworpen moet worden bij NowOnline. Maar daar is natuurlijk wel het één en ander aan vooraf gegaan.

Elektronisch voorbereider

Na mijn MAVO in Diever te hebben behaald ben ik begonnen aan de MBO-opleiding Elektronisch voorbereider aan het Deltion College in Zwolle. Dat was een vier-jarige opleiding waarna ik drukwerk kon voorbereiden. Tijdens die vier jaar heb ik twee jaar lang stage gelopen bij Drukkerij van Dijk in Meppel waar ik in die twee jaar een hoop ervaring heb opgedaan. Na deze vier jaar heb ik een differentiatie gedaan waarin ik geleerd heb om websites te maken, waarbij ook weer een jaar lang stage hoorde om praktijk ervaring op te doen. Daarna ben ik een half jaartje blijven hangen bij het bedrijf waar ik ook stage liep (Akara webdiensten in Meppel).

Communicatie & Multimedia design

Tijdens dit halve jaartje heb ik besloten om verder te gaan leren in deze richting en ben ik naar Arnhem gegaan om daar de opleiding Communicatie en Multimedia design te gaan doen aan de HAN. In het derde jaar ben ik stage gaan lopen bij NowOnline. Dit is me erg goed bevallen waarna ik een klein contractje kreeg voor een aantal uur in de week waar ik uiteraard erg blij mee was! In het vierde jaar heb ik hemel noch aarde bewogen om ook bij NowOnline af te studeren. In verband met het opdoen van ervaring was dit eigenlijk niet toegestaan volgens de HAN, maar gelukkig is het uiteindelijk gelukt. Wat ik niet moet vergeten en waar ik wel trots op ben is dat we in het derde jaar New Juice hebben georganiseerd waarvan je meer leest op deze pagina.

NowOnline

In vier jaar ben ik afgestudeerd aan de HAN en dat was het moment dat ik met het echte werk mocht beginnen! Ik ben (en mocht) blijven plakken bij NowOnline, toen nog in Duiven. Inmiddels zijn we gesplitst naar Duiven en Utrecht en ben ik lekker mee verhuisd naar Utrecht waar we alweer een aantal jaartjes actief zijn!
Begin 2014 is NowOnline overgenomen door HROffice waarvoor ik drie jaar heb gewerkt. Omdat ik het ontwerpen van websites toch erg begon te missen kon ik gelukkig vanaf 2017 weer terugkeren naar NowOnline in Doetinchem (toen nog Duiven) en dat bevalt me prima!

In vogelvlucht

2009 - nu
2006 - 2010
2004 - 2006
2001 - 2006
1998 - 2001
1985

Ontwerper

NowOnline

Communicatie & Multimedia Design

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Arnhem

Webdesigner

Akara webdiensten

Elektronisch voorbereider (incl. differentiatie webdesign)

Deltion College Zwolle

MAVO

Stad en Esch Diever

Geboren

In Diever