Game of Thrones Season 1

dinsdag 12 juni 2012 om 10:41 uur

Ik heb dan toch eindelijk de laatste delen van de eerste serie Game of Thrones kunnen kijken. En ze logen er niet om! Iedereen die het nog niet gezien heeft (kan het me niet voorstellen want volgens mij was ik al onwijs laat) kan nu beter niet verder lezen want dan ben je direct klaar.

De shock zat hem wel in episode 09, even een momentje waarna ik dacht:

Wil ik nu nog wel verder kijken?

Mijn grootste held en de enige persoon die tenminste wel eerlijk was en alles volgens de regels deed werd volledig zonder pardon en goede reden onthoofd nadat het nieuwe koninkje dat zo nodig vond. Helaas!

Maar! Nu wil ik ook zien hoe meneer zelf zijn straf krijgt, want het lijkt me duidelijk dat die gaat komen. Dat word een lach-momentje denk ik. Het is een serie die me wel raakt op één of andere manier. Oké ik geef toe dat ik er even in moest komen. Eerste aflevering was goed, de volgende zat vol met blote lichamen en seks, de volgende ging wel en op een gegeven moment denk je dat het er allemaal bij hoort. Het zal wel zo gegaan zijn vroeger, haha!

Op naar Season 2 in ieder geval! Ik ben benieuwd! Nu al…
Belooft overigens wat te worden, met draken denk ik en Carice!

Geef een reactie