2018, Het jaar dat we ‘ja’ zeiden tegen elkaar.

woensdag 2 januari 2019 om 15:56 uur
Het was weer een bewogen jaartje die opnieuw weer voorbij is gevlogen. Met natuurlijk voor ons het grote hoogtepunt op 17 augustus 2018. De dag dat Josine en ik 'Ja' tegen elkaar zeiden. Op naar ons granieten huwelijk! (Zou toch best leuk zijn.)

In mijn vorige post schreef ik natuurlijk al dat ik Josine in IJsland ten huwelijk gevraagd had en hoe mooi die vakantie was. Op 17 augustus was het dan eindelijk zo ver, na een hele hoop plannen en regelen mocht het grote woord er eindelijk uit. Uiteindelijk heeft het een tijdje geduurd dat we zijn gaan trouwen. Maar het was het wachten meer dan waard en wat bijzonder dat we dat hebben mogen doen.

Goeiemorgen!

Het wakker worden op zich was helemaal geen probleem. Dat was ik namelijk al lang. Had uiteraard niks met de zenuwen te maken, maar alles met het weer die ochtend. Het regende namelijk nogal en dat was niet helemaal onze bedoeling aangezien we de shoot buiten hadden gepland. En dat na al die droge warme dagen. Gelukkig was het droog tegen de tijd dat we echt wakker moesten worden.

Laat de dag maar beginnen!

En dan komt het lange wachten. Josine in de make-up in de kamer en ik aan de koffie in de keuken. Uiteraard met een doek voor de glazen deur want je zou eens iets zien. Ik was blij toen ik eindelijk mijn pak aan mocht trekken en Anouk (onze fotograaf) zei dat ik wel naar buiten mocht gaan om te wachten op Josine.

De shoot

Na de first look kwam uiteraard de echte shoot. We hadden een mooi plekje uitgezocht op het Dwingelderveld en gelukkig was het zonnetje ook weer aanwezig. Uiteraard superspannend hoe de shoot zou gaan (beetje zenuwachtig) maar gelukkig hadden we Anouk die er eigenlijk voor zorgde dat alles heel natuurlijk ging en na een aantal tips ons volledig onze gang liet gaan. Uiteindelijk was het superleuk om samen te doen! Voor we het wisten was ook de shoot alweer voorbij (en zo ging eigenlijk de hele dag).

De foto’s zijn echt top geworden! Thnx Anouk! We zijn echt super blij dat jij de foto’s van onze dag kon maken en dat je zo enthousiast was. Op de shoots na ben je ons eigenlijk die dag helemaal niet op gevallen maar heb je de dag wel enorm mooi vast weten te leggen! Supertof om elke keer weer terug te zien!

Ja!

Voor we het wisten stonden we alweer bij de Sluiswachter waar we in de voortuin met onze familie en belangrijkste vrienden “Ja” tegen elkaar mochten zeggen. Uiteraard ingeleid door een mooi verhaal van Toos, onze trouwambtenaar. Daarna was het tijd voor de felicitaties, gebak en champagne! (Waarvan de kurk na een korte vlucht netjes gevangen werd door Thiery.)

Tijd voor een feestje!

Tegen het eind van de middag zijn we richting het ouderlijk huis van Josine gereden om daar lekker met elkaar uit de foodtruck te eten en samen met nog meer gasten een leuk feestje te vieren in de tuin. Dit was allemaal super geregeld door Eventfull waardoor we gelijk aan konden schuiven. Na het eten konden we een heerlijk bakje koffie drinken van de Kofferbakker en daarna hebben we een fijn feestje gevierd met DJ Vintage Vinyl en alles er op en er aan!

Mocht je een feestje willen houden in festival-stijl met foodtrucks en alles erop en eraan kunnen we Eventfull echt aanraden. Alles was mogelijk en eigenlijk hebben we voor het feestje zelf bijna niets hoeven regelen, dat werd allemaal uit handen genomen. Super-relaxed, want er was al genoeg te regelen. Thnx Rob (en uiteraard iedereen die er aan mee heeft geholpen)!

En voor we het wisten was het al tijd voor het laatste plaatje en was de hele dag alweer voorbij. We kijken echt terug op een prachtige dag die echt fantastisch is verlopen. Het was geweldig! Thnx iedereen dat jullie overal vandaan wilden komen om met ons dit feestje te vieren!

En ow ja! Onze huwelijksreis is inmiddels ook gepland, we gaan weer lekker rondreizen in IJsland!

1 Reacties op “2018, Het jaar dat we ‘ja’ zeiden tegen elkaar.

  1. “En ow ja! Onze huwelijksreis is inmiddels ook gepland, we gaan weer lekker rondreizen in IJsland!” Mooiste stukje! 😁 Gaaf dat jullie er weer heen gaan!! ✈️ En het was inderdaad een mooi feestje! 😊

Geef een reactie