Update telefoon (1)

zaterdag 13 november 2010 om 20:54 uur

Na een hele tijd wachten was het dan eindelijk zover. Mijn telefoon gaf aan dat er een update was! Volgens mij hadden andere landen deze al ongeveer twee weken, de update naar versie 2.1 van Android. En dat terwijl versie 3.0 al bijna uit is. Maar, niet zeiken, hij is er! En als het goed is zitten er een aantal leuke features bij. In ieder geval filmen in HD-kwaliteit.

Natuurlijk heb ik gelijk de pc aangezet aangezien je via de pc up moest daten. Daar was ie! Ook PC companion geeft fijn aan dat de update er is. Ik geloof dat het vier uur was, misschien nog wel eerder. Inmiddels is het al bijna acht uur en zit ik nog tegen dit statusbalkje aan te kijken. En dit is nog maar in de stap voorbereiding…

Starten

Ik heb hem al twee keer proberen te herstarten, zelfs de pc opnieuw opgestart en elke keer blijft ie volgens mij hangen. Het fijne is dat er ook nergens een percentage bij staat of iets waaraan ik kan zien of er nog iets gebeurt. Ik laat hem nog wel een poosje staan, pak er nog wel een kop koffie bij, want dit schiet natuurlijk niet op! Hopelijk komt snel deel twee online en dan hoop ik dat versie 2.1 er eindelijk op staat…

Update 20.57 uur:
Inmiddels heb ik mijn koffie maar voor een biertje verruild en PC companion opnieuw gedownload en geïnstalleerd. Hij is weer bezig maar ik heb er nu een percentage bij, kan ik iets makkelijker bekijken of ie bezig is…

Update 21.47 uur:
Het duurde nog al even, dus ik heb het op een andere manier geprobeerd. Laptop aan en daar de boel maar eens op geïnstalleerd, nu lijkt het op zich heel goed te werken… WE ZIJN AAN HET UPDATEN!! Firewalletje op de pc misschien??

Pleeeeaassseee telefoon, ga nou updaten…

Geef een reactie