Eindelijk!

zondag 14 maart 2010 om 17:12 uur

Zo, een lange winterstop was het wel! Maar vanaf vandaag is de kop er weer af ! Normaal is er natuurlijk de A1gp om de winterstop van de Formule1 te overbruggen, dit jaar was die er ook niet. Helemaal geen GP’s op RTL7, behalve rond de jaarwisseling de Dakar. Ook leuk natuurlijk. Maar vandaag,was het er weer… eindelijk!

Een echt spannende race was het jammer genoeg niet. Op zich gebeurde er genoeg, bijna alle nieuwe teams hebben de finish niet gehaald. Jammer, maar helaas.
Vettel leidde de dans behoorlijk lang tot zijn uitlaat eraan ging en hij langzaam terugzakte tot de vierde plaats. Pff jammer! Ik had liever gezien dat hij gewoon gewonnen had. Nu was het Alonso, Massa en Hamilton op het podium. Niet helemaal mijn droom podium. Maar goed, gelukkig kon Schumacher ook nog geen potten breken met zijn zevende plaats (geloof ik). Grappig wel met alle nieuwe regels trouwens, ik heb me er niet aan geërgerd! (Niet meer tanken, dus een grotere zwaardere tank met benzine. Alleen nog maar bandenwissels bij pitstops, dus snelle stops en deze keer zelfs maar eentje in plaats van twee en geen KERS meer!)

Ik heb me wel weer vermaakt vandaag. En nee, het is echt niet mijn bedoeling om elke zondag wanneer er Formule1 is geweest weer ga bloggen over de wedstrijd. Ik was vandaag alleen behoorlijk blij dat ik deze zondag gewoon eens niet zelf hoefde te bedenken wat ik moest gaan doen. Dat had RTL7 vandaag wel voor me gedaan. Misschien wordt dit wel het eerste jaar dat ik ergens eens een race in het echt ga bekijken.

Wat zal ik nu eens weer gaan doen…

Geef een reactie