The Art of Flight

zondag 5 februari 2012 om 21:44 uur

Op aanraden van een collega heb ik laatst de trailer van de docufilm The Art of Flight gekeken. Na een paar minuutjes gezien te hebben (zelfs in low resolution) op Youtube wist ik al genoeg. Ik moest hem hebben.
Inmiddels heb ik hem en heeft ie al meerdere keren in de blu-ray speler gezeten. Naast de ontzettend vette beelden met high res en ultra high speed camera’s van een paar snowboarders op de meest unieke plekken van de wereld zit er ook nog eens een ontzettend vette soundtrack onder! En alsof dat allemaal nog niet genoeg was zitten er ook nog eens heerlijke grafische effectjes in, vooral in de stukjes met tekst!

Een echte aanrader dus, en het mooiste komt nog! Ik ben niet eens een die hard wintersport freak… Eigenlijk vind ik skiĆ«n zelfs helemaal niet leuk. (Snowboarden vind ik dan wel weer erg stoer maar kan ik ook niet). Ow! Ook de website is zeker de moeite waard! (klik)

Kent iemand of zijn er nog meer van dit soort films van bijv. de Red Bull Media house? Gooi ze even in een reactie! Wie weet kan ik die ook gaan kijken…

2 Reacties op “The Art of Flight

Geef een reactie