Where the trail ends

zaterdag 6 juni 2015 om 11:44 uur
Oké, ik heb iets met mountainbikes. Vroeger best lang gedaan, inmiddels hangt mijn mountainbike netjes in de berging met een paar nieuwe banden eronder op mij te wachten. Zonde! En al helemaal wanneer je deze film ziet!

…Een aantal gekken uit Utah die van de hoogste en mooiste bergen afknallen, het eigenlijk veel te goed hebben maar op zoek zijn naar meer uitdaging… Eigenlijk precies hetzelfde verhaal als the Art of Flight maar dan met mountainbikes. En wie zoek je dan op wanneer je besluit hier een film over te willen maken… Juist! Red Bull Media House voor de vette momentjes! Ook hier hebben ze weer echt een meesterwerkje van gemaakt. Met de bike de hele wereld over op zoek naar de mooiste bergen, lekkere muziekjes eronder en voor je het weet ben je 1 uur en 20 minuten verder. Supergaaf!

Het enige dat gelijk in je op komt na het zien van deze film is:

“Dat wil ik ook!”

Maar dan…
Realitycheck 1: Bergen… Nederland… uuuuhhh…
Realitycheck 2: Hoogtevrees…

De eerste is natuurlijk op te lossen, de tweede iets minder snel… helaas! Maar wie weet ooit!

Voor de mensen die benieuwd zijn geworden:

Foto: fishmunga.com

1 Reacties op “Where the trail ends

  1. Lees ik het nu goed dat jij bergen aan gaat leggen in Nederland?! Vet cool! Verbazingwekkend trouwens dat jij deze nog niet eerder gezien hebt, is toch al gauw een paar jaartjes oud geloof ik. Neemt niet weg dat ik het zeker met je eens ben, zelfs na een tweede keer kijken is en blijft ie heel gaaf!!

Geef een reactie