Life Cycles

dinsdag 21 februari 2012 om 21:02 uur

Poeh! Had ik het laatst over the Art of Flight, wat natuurlijk al een hele vette docufilm was, dit weekend heb ik Life Cycles gezien. Een soort gelijke film met supermooie opnamen alleen dan niet over snowboarders maar over mountainbikers/downhillers. Lijkt minder interessant, maar als je ze in het eerste shot waar je ze door het bos ziet knallen ziet praat je wel anders… Hard! In de bocht gewoon even met je stuur de grond aan tikken is helemaal niet gek! Snowboarden had ik nog nooit gedaan, mountainbiken wel en het mooiste was natuurlijk ook zo hard mogelijk naar beneden! Uhm, nou ging ik regelmatig best wel hard, maar dat was nog niks vergeleken met deze ‘mannen’. Een ander helmpje is dan ook wel op zijn plaats.

Hij duurt wel wat korter als the Art of Flight, en de soundtrack vond ik ook iets minder, maar het is ook zeker een lekkere docufilm!

Geef een reactie