Superbikes Assen, 19 april 2015

maandag 27 april 2015 om 20:53 uur
Lang... heel lang geleden... gingen we bijna elk jaar naar de superbikes in Assen omdat we dat een mooie dag vonden. Dit jaar besloten we dat het al te lang geleden was.

Dus pakten we de rugzak in, zorgden we dat we kaartjes kregen en gingen we weer heen! En een mooi dagje was het zeker. Met Michael van der Mark (met oranje helm op de foto’s) die tot twee keer toe het podium op wist te rijden, een record, want tot op die dag was er nog geen Nederlander in Nederland tijdens de World Superbikes op Assen naar het podium gereden. Dus we waren ook nog eens bij het schrijven van een beetje historie! En erbij zijn als er historie geschreven wordt, daar is natuurlijk iedereen gek op!

Al met al weer een mooi dagje dus! Op naar volgend jaar! Kijken af Michael dan nog wat treden hogerop kan komen.

Inmiddels ben ik er wel achter dat het ‘meetrekken’ met een motor een stuk moeilijker is dan het meetrekken met een auto. Ik was er al achter dat een GT-wagen (met dak) een stuk gemakkelijker was dan een formule-wagen (zonder dak), maar een motor is nog weer de volgende stap. Crisis, wat zijn die dingen wendbaar en snel… iemand nog tips?

  • SuperbikesTTAssen-2982
  • SuperbikesTTAssen-2998
  • SuperbikesTTAssen-3009
  • SuperbikesTTAssen-3018
  • SuperbikesTTAssen-3033
  • SuperbikesTTAssen-2993
  • SuperbikesTTAssen-3040
  • SuperbikesTTAssen-3047

Geef een reactie