Zandvoort vanaf het circuit (tijdens de nieuwjaarsrace)

woensdag 9 januari 2013 om 09:32 uur

Vorig jaar kwam ik er achter dat je in de duinen ook bijzondere foto’s kunt maken tijdens de nieuwjaarsrace. Dit jaar heb ik daarom ook om me heen gekeken in plaats van alleen naar de race en zo hier en daar ook een shotje van de omgeving proberen te schieten. Omdat je dan een lange sluitertijd kunt gebruiken krijg je best verassende effecten.

Het lastige is alleen dat mijn autofocus er op die momenten wel eens moeite mee krijgt dus ik beter de handmatige focus kan gebruiken. En dat is ook in het donker niet heel gemakkelijk. Maar hierbij toch een aantal foto’s.

  • StewardsHunserugZandvoortNieuwjaarsrace
  • Middenterrein van circuit Zandvoort vanaf de Renaultbocht
  • Duinen tijdens de nieuwjaarsrace vanaf het scheivlak richting de tarzanbocht
  • Skyline Zandvoort vanaf het Scheivlak
  • Skyline van Zandvoort vanuit de Mastersbocht bij Schemering

Geef een reactie