The Walking Dead (season 1)

zondag 11 maart 2012 om 22:30 uur

Zo! Vandaag ook de laatste aflevering van het eerste seizoen van the Walking Dead gekeken. Ik moet toch heel eerlijk zeggen dat ik de serie wel wat vind! Ik ben altijd wel behoorlijk te porren voor een zombie filmpje, dus een serie is ook wel relaxed!

De eerste aflevering vond ik nog iets wat spannend omdat ik niet wist hoe de ‘walkers’ er uit zagen. Maar eenmaal gezien valt het allemaal best wel mee en kan je eigenlijk best heel rustig de serie bekijken. Zelfs eten tijdens de serie gaat best! Niet hele enge zombies dus en ze ogen wel aardig chill tot ze iemand zien. Maar ik heb het idee dat hard wegrennen je leven wel kan redden… Mits er geen honderd om je heen staan.

Al met al ben ik best benieuwd naar seizoen 2, die ook al op twee afleveringen na klaar staat, dus ik laat het wel weer horen!

2 Reacties op “The Walking Dead (season 1)

 1. Hoi Michel,

  Leuk dat je een eigen website hebt en blogs schrijft 🙂 Je hebt er in ieder geval een volger bij!

  Om even in het verhaal te blijven, goeie serie ja! Maar de mening ‘en ze ogen wel aardig chill’ deel ik helaas niet met je 😛

  Groetjes,
  Wendy

  1. Tof! Nog een volger, altijd fijn 🙂
   Misschien moet ik seizoen 2 eerst ff kijken. Even zien of ze dan wat wilder en agressiever worden…

Geef een reactie