Silent Hill

zaterdag 21 februari 2009 om 14:48 uur

Het heeft lang geduurd maar eindelijk heb ik hem dan gezien. Officieel zou ik de film al gaan kijken toen ie in de bios was maar dat heb ik toen om “redenen” niet gedaan. Tijdje geleden had ik Silent Hill dan toch maar gekocht omdat ik de horror poppetjes die erin zaten echt gaaf vond! Tot mijn grote spijt kwam die gast er niet echt veel in voor met dat ruit-achtige ding op zijn kop en een ontzettend lomp groot zwaard (zie plaatje), jammer! Wat ik wel vet vond is het sfeertje in de film, overdag heel wit met roet-sneeuw en ‘s nachts wordt het vies! Tof!
ook vond ik (vooral in het begin) het geluid (lees: van de mannetjes/beestjes en de sirene) echt heel gaaf. Alleen het einde werd wel een beetje te vond ik. Maar goed, wie ben ik!
Ik moet er nog ff en stukje uit pakken, het gedeelte op een gegeven moment voor de kerk met de red pyramid (zie plaatje) en die vrouw vond ik echt wel heel gaaf! gheghe, zien??.

Geef een reactie