Hard Candy

zaterdag 3 januari 2009 om 12:54 uur

Tussen kerst en oud en nieuw heb ik deze gezien, heb het ff laten bezinken om te bekijken wat ik er nou echt van vond en ik ben er achter gekomen dat ik het toch wel een hele vette film was!

Ff een stukje van de achterkant van de box:
“Hayley is een 14 jarig meisje dat via een chatbox Jeff leert kennen. Ze besluit met hem af te spreken. Hoewel Jeff al 32 jaar is, gaat ze met hem mee naar zijn appartement dat vol blijkt te hangen met foto’s van jonge meisjes. Het lijkt een domme zet, en Jeff denkt dat het hem meezit. Maar dan komt hij bij uit een onvrijwillige verdoving, hij is vastgebonden en Hayley heeft de touwtjes in handen….”

En reken maar dat ze de balletjes (uhhh oeps), touwtjes in handen heeft!
Ja, ik vond het echt een toffe film met maar één min-puntje eigenlijk: Ze hadden niet achterop moeten zetten dat Hayley 14 jaar oud is, ze lijkt namelijk al een stuk ouder. Maar voor de rest echt een top film! Met nog één min-puntje, hij is wel zo voorbij! Maar of dat echt een min-punt is mag je zelf bekijken.

Geef een reactie