Wall-E (2)

donderdag 14 augustus 2008 om 22:57 uur

Dinsdagavond zijn we eindelijk naar Wall-E geweest. Toffe film! Ziet er allemaal weer mega/gelikt uit en het verhaal is ook echt lachen. Ik wist niet dat ook robotjes verliefd konden worden.
Wall-E is een robotje maar hij is echt wel lief en je krijgt in de film ook echt wel een paar keer flink medelijden met hem, haha. Echt een superfilm vond ik het, blij dat ik hem in de bios heb gezien!
Wat vooral vet is vond ik is dat er in de hele film bijna niet gesproken wordt, alleen wat computerachtige beepjes maar dat het allemaal wel echt heel duidelijk is. Best gaaf!

Al meer mensen die hem hebben gezien?

3 Reacties op “Wall-E (2)

    1. Hey, ja zou ik doen!
      Het was ook al niet echt heel erg druk en hij draait ook al bijna niet meer in de bios hier, denk dat meer mensen de film niet echt trok maar ik vond hem echt vet. Het verhaal leek me sowieso lachen!

Geef een reactie