Nochnoi Dozor (Night Watch) (2)

donderdag 19 juni 2008 om 14:46 uur

Hij blijft vreemd!

Een tijdje geleden had ik het erover dat ik deze film weer eens wilde zien. Hij stond gewoon in mijn kast dus dat maakt het alweer een klein beetje makkelijker. Nu nog ff tijd en zin om een film te kijken. En dat had ik vandaag, dus direct Nightwatch eens ff uit de kast gehaald. En hij blijft vreemd maar wel supervet! Met leuke effectjes en lekkere creepy stukjes. Vooral het stukje met de lopende speelgoedpoppetjes is wel lachen!

Alleen wat ik me afvraag: Zijn er meer mensen die deze film hebben gezien? En zo ja, welke vond je dan nog meer vet?

2 Reacties op “Nochnoi Dozor (Night Watch) (2)

    1. Nee ik ben ook nog steeds aan het wachten tot ie bij bol.com te bestellen is. Kan hem nog nergens vinden, helaas!

Geef een reactie