Nochnoi Dozor (Night Watch)

dinsdag 20 mei 2008 om 16:41 uur
“Night Watch is an epic of extraordinary power” - Quentin Tarantino.

Deze film ga ik echt binnenkort weer kijken, ik zit er al zo lang over te zeuren maar het moet er nu toch echt weer eens van komen.

Het sfeertje in de film is zo gaaf en zo donker, gewoon lekker! Wat het ook wel leuk maakt is dat de hele film in het Russisch is. Ja natuurlijk, je moet er van houden maar ik vind het niet vervelend, het is tenminste eens iets anders als al dat Hollywood gezwets.

Ik zit nog steeds te wachten op Day Watch, het vervolg op Night Watch, maar die komt hier maar niet uit. Ik snap er niks van.

Synopsis:
De tegenstrijdige krachten van Licht en Donker leven al honderden jaren naast elkaar in een uitgekiende balans… tot nu.

‘De anderen’ van de Night Watch, zoals vampieren, heksen en demonen beschikken over bovennatuurlijke krachten en een ketting van mysterieuze gebeurtenissen gebeurtenissen tart een eeuwenoude voorspelling: Een uitverkorene zal de andere zijde kiezen, de balans vernietigen en een apocalyptische oorlog veroorzaken zoals de wereld nog nooit heeft gekend!

Dit verbluffende eerste deel van een fantasy trilogie werd door Quentin Tarantino omschreven als de nieuwe ‘Lord of the Rings’ en verpletterde in Rusland alle records.

Geef een reactie