“Paris is the only city in the world where starving to death is still considered an art.”

zaterdag 4 juli 2015 om 10:37 uur
Ik ben het helemaal eens! In 2014 ben ik in Parijs geweest en écht werkelijk waar alles is daar mooi, vind ik... als toerist... Parijs is een vrouw zeggen ze wel eens, en dat blijkt. Ik kan Parijs niet meer uit mijn hoofd krijgen, dus het moet ook nog eens een mooie of heel bijzondere vrouw zijn.

Ik had het vooraf nooit gedacht, nooit had ik iets met stedentrips tot we naar Brussel gingen. Daar sloeg de vonk toch wel een beetje over. Vorig jaar zijn we dus vier dagen in Parijs geweest en dat was wel echt erg mooi! Wat het is kan ik niet beschrijven, maar de stad ademt iets wat ik nog niet in andere steden heb geproefd…

De quote kent natuurlijk iedereen al lang, die heb ik ook niet zelf bedacht – Carlos Ruiz Zafón, The Shadow of the Wind

Hieronder natuurlijk nog een paar zelfgeschoten platen van ons tripje Parijs.

 • Parijs-LeLutetia-2021
 • Parijs-JardinduLuxembourg-2028
 • Parijs-JardinduLuxembourg-2-2032
 • Parijs-Eiffeltoren-2038
 • Parijs-Eiffeltoren-2-2042
 • Parijs-Eiffeltoren-3-2064
 • Parijs-Eiffeltoren-detail-names-2065
 • Parijs-Arc-de-Triomphe-2092
 • Parijs-Arc-de-Triomphe-detail-2099
 • Parijs-place-de-la-Concorde-2148
 • Parijs-Alee-centrale-2156
 • Parijs-Louvre-avond-2209
 • Parijs-2219
 • Parijs-2220
 • Parijs-Eiffeltoren-nacht-vintage-2235
 • SacreCoeurMontmatre-vintage-big-2251
 • SacreCoeurMontmatre-vintage-back-2275
 • Parijs-graf-2353
 • Parijs-graf-pere-lachaise-jimMorrison-2359
 • Parijs-Buffon-BotanischeTuinen-2396
 • Parijs-BotanischeTuinen-bones-2420

1 Reacties op ““Paris is the only city in the world where starving to death is still considered an art.”

 1. Mooie foto’s zeg!! Die bij het Louvre ’s avond, wauw! Welcome to the dark side of the Paris addicts! 🙂

  Als je nog eens gaat (en naar dezelfde dingen gaat), zul je zien dat het 1. Nog steeds awesome is (natuurlijk) en 2. Nu andere dingen gaan opvallen die je eerste keer niet hebt gezien. Dat maakt het zo’n mooie stad, naast de heerlijke sfeer die er hangt! Maar ik hoef jou niet meer te overtuigen, lees ik 😛

Geef een reactie