Nieuwjaarsrace Zandvoort 2015

zondag 4 januari 2015 om 15:58 uur
Het begint bij ons al bijna traditie te worden, en ook dit jaar hebben we hem niet gebroken. De nieuwjaarsrace op Zandvoort, de tweede race uit het winter endurance kampioenschap. Ook dit jaar waren we er weer bij.

Er was alleen één klein verschilletje met alle voorgaande jaren. Dit jaar geen gedoe met treinen en wachten op stations, maar lekker in ons eigen autootje naar Zandvoort. Een stukkie gemakkelijker!

In de voorbereiding ging wel iets mis deze keer en dat is lastig. Zo moest ik een beetje last-minute nog mijn batterijtjes op laden voor de camera maar voor de rest had ik alles(dacht ik): Camera, lens, statief… check! Dus wij in de auto naar het circuit. Eenmaal aangekomen stap ik uit, loop naar het eerste plaatsje om wat foto’s te schieten, kijk in mijn tas… Mijn groothoek! …Vergeten! En dat is niet heel erg handig voor de plaatjes in de nacht. Gelukkig kon ik op een aantal plekken nog wat verder van het circuit gaan staan waardoor ik nog wat foto’s kon schieten met mijn telelens.

Het was alleen een beetje viezig weer de hele dag, beetje motregen, soms iets harder, grijs, matig windje, en best fris. Nou is dat laatste natuurlijk niet zo heel gek  voor de tijd van het jaar, maar de rest zorgde niet voor hele mooie plaatjes. Vieze auto’s, en donkere foto’s. Maar, ik heb er toch nog een aantal uit kunnen kiezen die ik nog wel blogwaardig vond… Komen ze!

Ow ja! …De race! Die was weer oke hoor, op een paar kleine dingetjes na redelijk rustig. Volgens mij heeft iedereen lekker zijn rondjes gereden.

 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort350
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort207
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort103
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort305-2
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort207-2
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort203
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort314
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort301
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort110
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort323
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort103-2
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort-donker-Slotemakersbocht
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort-donker-pits
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort-donker-tarzanbocht
 • Nieuwjaarsrace2015Zandvoort-donker-PitsTunnelWest

Geef een reactie