Burgers’ Zoo

donderdag 12 december 2013 om 22:19 uur
Een dikke week geleden zijn we weer eens in Burgers' Zoo geweest. Dat was alweer een poosje geleden, dus we vonden dat het wel eens weer tijd werd!

We waren er op een dinsdag en het was heerlijk rustig. Nog nooit heb ik zoveel beesten in de Bush gezien. Normaal wanneer het drukker is zie je veel minder omdat  de beestjes zich dan ook verstoppen. Heel erg lekker weer was het niet, dus buiten was het helaas wat grauw en alle beesten vonden het ook interessanter in hun hok. Jammer aangezien ze dan vaak achter glas of gaas zitten. Ander minpuntje was dat ik mijn batterijen van mijn camera vergeten was op te laden de dag ervoor, dus toen we bij de bush en de ocean aangekomen waren deed ie het niet meer! Helaas!

Wel heb ik wat andere foto’s kunnen schieten! In ieder geval van de maki’s een dikke groene slang, wat aapjes en de olifanten. Volgende keer even iets eerder aan de batterijtjes denken, dan kan ik weer wat meer foto’s maken.

  • BurgersZoo2013-1363
  • BurgersZoo2013-1390
  • BurgersZoo2013-1400
  • BurgersZoo2013-1408
  • BurgersZoo2013-1416

Geef een reactie