Mijn vrijdag op Spa-Francorchamps in eigen beelden

zaterdag 31 augustus 2013 om 22:32 uur

Met de herhaling van de kwalificatie in de achtergrond ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn foto’s van de Formule 1 in Spa-Francorchamps. Inmiddels is het alweer een week geleden dat we daar waren om de races te bekijken! Als je dan nu de kwalificatie weer terug ziet komt het besef toch wel weer dat we een bijzonder weekend mee hebben gemaakt! Vooral de prestaties van Giedo blijven bij mij nog wel even hangen! Wat een top-kwalificatie heeft hij daar gehad zeg! Supermooi!

Maar nu beginnen we dan toch met de vrijdag. Even weer terug halen hoe we zijn gelopen. Begonnen bij Les Combes, maar daar eigenlijk even vol op de allereerste vrije training gelet van de Formule 1, dus geen foto’s gemaakt vanuit daar. Van Les Combes (het hoogste punt van het circuit) hebben we de wandeling naar beneden gemaakt, heel even vlakbij de pits geweest en er zelfs bijna onderdoor gelopen. Vanaf daar weer naar boven gelopen en uiteindelijk geëindigd achter de hekken in de bocht “Fagnes”. Daar was het alweer Formule 1 tijd, dus toen heb ik mijn camera toch maar eens uit de tas gehaald om wat foto’s te maken. Maar ja, dan sta je dus recht achter de hekken… Dus de autofocus maar uitgeschakeld en zelf scherp gesteld op een stukje circuit. Achteraf nog best grappig met het hek vaag op de voorgrond. Zo maken we het op sommige punten wel mee natuurlijk! Hier hebben we de tweede vrije training Formule 1 en de eerste van de GP2 bekeken en daarna zijn we doorgelopen naar de bocht Pouhon.

En dan sta je zo ineens ver boven de baan! Dus weinig last meer van de hekken. Vanaf hier nog even snel de training van de Porsche Supercup mee gepakt, daarna even een heel klein stukje verder gelopen om vanaf daar de allerlaatste vrije training van de dag van de GP3 te bekijken. Tegen de zon in! Volgende uitdaging, maar zorgt wel voor mooie warme plaatjes!

Bij deze dus mijn allereerste foto’s van het Formule 1 weekendje in Spa!

 • F1SpaFrancorchampsFri-0283
 • F1SpaFrancorchampsFri-0294
 • GP2SpaFrancorchampsFri-0314
 • GP2SpaFrancorchampsFri-0315
 • GP3SpaFrancorchampsFri-0359
 • GP3SpaFrancorchampsFri-0360
 • GP3SpaFrancorchampsFri-0363
 • GP3SpaFrancorchampsFri-0364
 • GP3SpaFrancorchampsFri-0369
 • PorscheSuperCupSpaFrancorchampsFri-0332
 • PorscheSuperCupSpaFrancorchampsFri-0338
 • PorscheSuperCupSpaFrancorchampsFri-0342

Geef een reactie