Masters of Formula 3, Zandvoort

maandag 8 juli 2013 om 20:39 uur

Gisteren zijn we de Masters of Formula 3 maar eens weer op gaan zoeken in Zandvoort. Ik moet zeggen, we hebben ze gevonden! Wat ik ook moet zeggen dat de totale dag me behoorlijk tegen viel. De Masters worden gepromoot als één van de grote(re) evenementen op Zandvoort. Dat was in de duinen alleen niet te merken. Ik weet niet hoe het in de paddock was, maar een (koud) blikje drinken was nergens te verkrijgen… Dat is toch wel een klein beetje een gemiste kans, zeker met het weer van gisteren. Gelukkig hadden we net genoeg bij ons.

Dan de rest… Het was maar goed dat de FIA GT gisteren reden, anders was er qua races ook niet heel veel aan. De Masters vind ik toch altijd een beetje een optocht, spanning ontbreekt wel een beetje. Jammer om te zien dat de Formido swift cup en de renault clio cup alletwee nog niet eens tien deelnemers hebben tegenwoordig. En dat was het dan ook gelijk wel zo’n beetje. Maar zoals gezegd: de FIA GT, dat was het wel! Echte raceauto’s met heerlijk geluid en behoorlijke snelheden… Dat maakt een hoop goed!

En ow ja, vergeet ik bijna de demo van Tom Coronel. Zet die man in een auto en hij sloopt hem binnen een paar ronden! (positief!) Waar de coureurs normaal (denk ik) rond de 21 rondes rijden op een setje banden wist Tommie ze op te roken in ongeveer 3 rondes… Netjes!

 • MastersF3Zandvoort-9940
 • MastersF3Zandvoort-9910
 • MastersF3Zandvoort-9901
 • MastersF3Zandvoort-9888
 • MastersF3Zandvoort-9868
 • MastersF3Zandvoort-9848
 • MastersF3Zandvoort-9830
 • MastersF3Zandvoort-9826
 • MastersF3Zandvoort-9814
 • MastersF3Zandvoort-9793
 • MastersF3Zandvoort-9785
 • MastersF3Zandvoort-9751
 • MastersF3Zandvoort-9744

Geef een reactie