Alle elf zonovergoten

maandag 8 oktober 2012 om 23:06 uur
Omdat we niet in de zon kunnen kijken, vinden we de maan mooier. Jan Deloof

Maar gelukkig heb ik een telefoon waarmee ik het wel kan zonder dat je daarna nog een half uur de zon in je ogen geprent hebt staan!

Vanavond toen ik in de trein vanaf mijn werk naar huis reed bladerde ik weer eens door de foto’s op mijn iPhone. Opeens viel het me op dat ik dit jaar best veel foto’s heb gemaakt van de zon, vooral met instagram. Het voordeel van instagram vind ik dat hiermee de zonnestralen nog eens extra aangezet worden waardoor je soms echt van die mooie warme en harde stralen krijgt.

Natuurlijk deel ik ze graag met jullie! Dus bij deze mijn instagrams van de zon op Terschelling, in Utrecht, vanuit de auto naar België, in Heraklion etc.

 • ZonAutoLimburg
 • ZonBrugZwolle
 • ZonEnRoos
 • ZonGlasPapendorpKantoor
 • ZonHeraklion
 • ZonInWaterUtrecht
 • ZonMaximapark
 • ZonMazimaparkBomen
 • ZonTerschelling
 • ZonUitHuis
 • ZonWestAanZee

Geef een reactie