Spa-Francorchamps, kwalificatie Formule 1 & hoofdrace GP2.

maandag 3 september 2012 om 23:15 uur

Dat was ie dan! Ons allereerste échte Formule1 weekend! Ging weer lekker snel en dat is altijd een goed teken! Twee heerlijke dagjes in de bergen met mijn vader gehad! De zaterdag vloog voorbij net als de zondag trouwens.

Wel handig dat we twee dagen zijn geweest, want zo konden we op zaterdag mooi de baan even verkennen om te kijken waar we op zondag zouden gaan staan. We begonnen net na Les Combes, en zijn vanaf daar zoveel mogelijk langs de baan naar de pits toe gelopen (voor zover we mochten met onze bronze-kaarten). Vanaf daar door Eau Rouge weer naar boven… En dat is een hele klim!
Sowieso had ik niet verwacht dat er zoveel hoogteverschil in de baan zou zitten! Ik heb het even nagezocht: 133 Meter schijnt het te zijn. Aan het einde van de dag (net voor de de GP2 hoofdrace) eindigden we in Les Combes. Mooi plekkie! Dus daar hebben we een plaatsje gereserveerd naast een aantal McLaren-fans voor de zondag.

Maar bij deze dus de plaatjes van de zaterdag op Spa van de Formule 1 (net voor Double Gauche) en van de GP2 (in Les Combes). Later volgen de foto’s van zondag!

 • DichtbijBaan
 • F1DeLaRosaKwalificatie
 • F1GlockKwalificatie
 • F1MaldonadoKwalificatie
 • F1PetrovKwalificatie
 • F1RäikkönenKwalificatie
 • GP2PalmerHoofdrace
 • GP2RaziaHoofdrace
 • GP2TrummerHoofdrace
 • GP2vanderGardeHoofdrace(1)
 • GP2vanderGardeHoofdrace(2)
 • GP2vanderGardeHoofdrace(3)

Geef een reactie