Terschelling met iPhone effectjes

maandag 2 juli 2012 om 22:46 uur

Ja! Ik ben er weer van een weekendje Terschelling samen met mijn moeder! Was een heerlijk weekendje, lekker weer gehad en natuurlijk altijd leuk om eens alleen met je moeder te zijn. Terschelling is wel echt mijn eiland, met heerlijk uitgerekt stranden (zeg maar gerust zandplaten) en voor de rest ook een lekker gevarieerd landschap. Lekker om te fietsen dus. Hebben we gedaan! Zo hier en daar ff een terrasje gepakt, niet een heel vervelend weekendje dus.

De iPhone was uiteraard mee, dus ik heb lekker kunnen schieten overal waar ik ff geen zin had om mijn DSLR te pakken. Bij deze dus Terschelling met iPhone effectjes, foto’s van zandplaten met een mooie grote hoek komen later!

 

 • Zonsondergang bij de Noordsvaarder, Terschelling (Instagram)
 • Strand bij Paal 8, Terschelling (Instagram)
 • Strand bij Paal 8, Terschelling (Instagram)
 • Schaapje op de dijk bij de Wadden, Terschelling (Instagram)
 • Strand bij Paal 8, Terschelling (HDR)
 • Strand bij Paal 8, Terschelling
 • Strand bij Paal 8, Terschelling (HDR)
 • Strand bij Paal 8, Terschelling (HDR)
 • Strand bij Paal 8, Terschelling (Instagram)
 • Huisjes in Midsland, Terschelling (Instagram)
 • De Noordsvaarder, Terschelling (Instagram)

Geef een reactie