Gridwalk tijdens de paasraces op Zandvoort

dinsdag 10 april 2012 om 21:32 uur

Nou moet ik zeggen dat dit toch wel het vervelendste deel van de dag was… (niet).

Nieuw voor mij was de gridwalk, niet helemaal nieuw want tijdens het Winter Endurance Kampioenschap heb ik ook al eens op de grid tussen de auto´s gestaan maar toen was het niet zo goed gevuld als nu. Tijdens de HDI Gerling GT mochten we de grid op om de auto´s, rijders en de rest eens van dichtbij te bekijken. Leuk! Helaas stonden er zo nu en dan pitspoezen voor de auto´s waardoor ik ze er niet helemaal op kon zetten. Heel gemeen… (uuhhm, ook niet)

  • GridwalkPaasraces#8Chevy
  • GridwalkPaasraces#8ChevyAchter
  • GridwalkPaasraces#10Porsche
  • GridwalkPaasraces#11BMW
  • GridwalkPaasraces#63Corvette
  • GridwalkPaasracesCockpitStockton
  • GridwalkPaasracesStopaqBMW

Geef een reactie