#Nieuwjaarsrace 2012 in #Zandvoort (#WEC)

zondag 8 januari 2012 om 22:26 uur

Jep! We zijn net terug van een heerlijk koud dagje Zandvoort. Maar! Deze keer hadden we een thermoskannetje warme chocolademelk mee, dus op zich hadden we niet heel veel te klagen. De race was weer erg oké, al raak je op een gegeven moment het overzicht een beetje kwijt omdat er zoveel verschil in snelheid van de auto’s zit.

Wat wel altijd erg gaaf is aan de nieuwsjaarsrace is, is dat deze half in het licht en half in het donker wordt gereden. Leuk om foto’s te maken dus. Vorig jaar was ik mijn statief vergeten, maar dit jaar had ik hem bij me! Bij deze vast een lekkermakertje… De rest komt deze week waarschijnlijk. Er zitten weer een hoop strakke bij!

2 Reacties op “#Nieuwjaarsrace 2012 in #Zandvoort (#WEC)

 1. Hallo Michel,
  Het lijkt net de komeet van Astro_Andre……!
  Ben benieuwd hoe je verder geschoten hebt.
  Groeten uut de Achterhoek

  1. Hey Bert!

   Ik heb er nog wel meer van deze, ook nog waar meer van de omgeving te zien is. Maar deze week komen ze er zeker aan!
   In ieder geval, leuk dat je reageert!

   En de groeten terug uit Utrecht natuurlijk… Ook van de buurman 😉

Geef een reactie