#Duinen van #Zandvoort bij #nacht (tijdens de nieuwjaarsrace)

zondag 29 januari 2012 om 15:07 uur

Tijdens het fotograferen van de race tijden de nieuwjaarsrace keek ik op een gegeven moment achterom en toen zag ik in het donker deze duin. Het leek me toen al een leuk plaatje. Maar omdat ik mijn statief bij me had (en ik dus met een langere sluitertijd kon fotograferen) heb ik de hele boel omgedraaid, de sluitertijd op 30 seconden gezet, geprobeerd om handmatig scherp te stellen en vervolgens op het knopje gedrukt. Na 30 seconden kwam dit plaatje er uit.

Een klein beetje nabewerking had hij wel nodig, maar ik vond de warme lucht op de achtergrond vooral heel mooi. Ook omdat daar de beweging van de lucht in de 30 seconden mooi te zien is. Was IJmuiden toch nog ergens goed voor!

  • DuinenZandvoortNachtNieuwjaarsrace

4 Reacties op “#Duinen van #Zandvoort bij #nacht (tijdens de nieuwjaarsrace)

Geef een reactie