De #vuurtoren van #Texel

zondag 4 december 2011 om 23:04 uur

Tijdens ons halve weekje in oktober (4 dagen, zie ook mijn vorige post) op Texel zijn we het halve eiland rondgefietst. De tweede dag kwamen we bij de vuurtoren waar ik deze foto vanaf het strand geschoten hebben. Overigens moet ik de windrichtingen nog even uitzoeken, want langs de dijk aan de waddenkant hadden we wind tegen en terug door de duinen wind mee… En dat had ik eigenlijk precies andersom gepland!

Wat niet weg neemt dat de vuurtoren toch best hoog was! Want we zijn er natuurlijk ook even op geweest. We hadden een heldere dag en konden een boortoren op 30 km afstand zien liggen. Dat schijnt niet heel erg vaak voor te komen zei de meneer in de toren. Zo nu en dan ben ik ook heel goed gelovig…

2 Reacties op “De #vuurtoren van #Texel

  1. Hallo Michel,

    ik zou graag jouw foto willen gebruiken voor een verjaardagskaartje binnen ons bedrijf.
    Zou ik jouw foto daarvoor mogen gebruiken?

Geef een reactie