#Penseelzwijntjes in #Gaiapark #Kerkrade

vrijdag 7 oktober 2011 om 20:50 uur

Deze beestjes waren echt supervet! Heerlijke druktemakers en lompe varkentjes, ze stonden geen moment stil. de kleintjes wouden elke keer melk van mamma, de mamma had er helemaal geen zin in maar de kids drukten moeders gewoon weg en zorgden wel dat ze iets van melk te drinken kregen. Natuurlijk ging dit gepaard met een hoop zwijnengeschreeuw van moeders en de kids.

Het enige rustmoment was eigenlijk het drinken uit het beekje. Maar ook hier duurde het ook maar ongeveer één minuut voordat er weer een lomp klein zwijntje aan kwam rennen die de ander er gewoon in drukte. Mooi leven hebben die beesten, lijkt mij!

Voor de rest is Gaiapark Kerkrade trouwens een supermooie dierentuin. Alle dieren hadden eigenlijk best veel ruimte en dat is nogal eens anders in dierentuinen. Ook helemaal geen kooitjes gevoel eigenlijk. Gewoon vrolijke beestjes overal, zelfs in de regen… Want dat was er nogal vandaag! Bah…

Geef een reactie