In de #vlindertuin in #Artis

woensdag 21 september 2011 om 22:18 uur

Afgelopen maandag ben ik heerlijk een dagje in Artis geweest en ze hadden er een vlindertuin! Nou is een vlindertuin natuurlijk niet echt heel erg mannelijk, voor de testosteron moet je toch echt op een andere plaats zijn, maar voor op de camera zijn ze echt fantastisch! Het lelijke is alleen dat de mooiste vlinders niet heel erg veel tijd nemen om te gaan zitten.

Maar deze vlinder had ik te pakken, een toch best wel fraai exemplaar op een schitterende groene achtergrond. Als je het mij vraagt klopt deze foto behoorlijk goed; mooie DOF waardoor het onderwerp er mooi uit komt, mooie warme kleurcompositie en een best wel mooie pose van mijn model! Wanneer jullie een ander idee hebben, ga gerust je gang in de reacties!

1 Reacties op “In de #vlindertuin in #Artis

Geef een reactie