#BossGP tijdens de Masters in Zandvoort

dinsdag 13 september 2011 om 20:29 uur

Mijn eerste keer dat ik formula 1 wagens op de foto kon zetten! Dat was echt supergaaf! Dit waren dan misschien wel oude(re) formula 1 wagens, maar dat mocht voor mij de pret niet drukken! Ook deze gingen gewoon behoorlijk hard en het lawaai was er ook niet minder om! Als ik dat van te voren wist had ik misschien toch wel even iets van gehoorbescherming meegenomen. Want in Zandvoort sta je er op sommige punten toch redelijk dicht bij! Maar, ook zonder was het best wel te doen!
De race was niet heel erg spannend want met het materiaal moet natuurlijk een beetje zuinig omgesprongen worden, maar een spektakel was het zeker. En snel ging het ook… Dat was ff een paar rondjes inkomen! Deze Tyrrel is van Frits van Eerd (als ik me niet vergis die meneer van de gele supermarkt) en kwam later nog een paar keer langs tijdens de demo-rondes van Jos Verstappen.

3 Reacties op “#BossGP tijdens de Masters in Zandvoort

  1. Oude Formule wagens zijn juist het vetste van allemaal! Snap het helemaal, misschien niet zo leuk als het zou kunnen zijn aangezien ze zo’n wagen niet in de poeier willen rijden maar toch. Als je ziet hoe racen er in de ‘Senna-tijd’ bijvoorbeeld uitzag en klonk vind ik het tegenwoordig maar een aanfluiting eigenlijk… Toen konden ze nog heerlijk driften, glijden en gooien met die apparaten, is er tegenwoordig helaas niet meer bij 🙁 Mooi kiekje trouwens, haha!

    1. Denk jij, heel stiekem, dat jij ook in zo’n auto kunt rijden? Ben het wel met je eens eigenlijk; in veel races is het spektakel er wel een beetje af. Rijders moeten zicht tegenwoordig behoorlijk vergissen (denk aan Luizi dit weekend in Monza) voordat ze er goed hard af gaan. Maar zo nu en dan gebeurt het toch!
      Toch maar weer iets vaker GP2 kijken…!

      Overigens, kiekjes maak je op het strand op de vakantie he

Geef een reactie