Bijna net als vroeger! Historische Monopostos tijdens de paasraces

zondag 22 mei 2011 om 01:11 uur

Deze wagens reden tijdens de paasraces ook hun race. Viel mij mee dat er toch nog zoveel auto’s aan de start waren! Ik gok op ongeveer 20 stuks. Ook zo’n race met allerlei oude formule 1 wagens is natuurlijk leuk om te zien. Natuurlijk gaat dit er wel heel anders aan toe en kan je wel zien dat de nieuwere auto’s (binnen deze klasse) een fixe voorsprong hebben. De andere auto’s rijden dan gelukkig nog wel hun eigen race zo hier en daar waren er toch nog wat gevechtjes. Deze race telde wat meer uitvallers als een normale race wegens pech, maar ook dat zal niemand verbazen…
Maar wel leuk om te zien! Weten we ook weer hoe het er vroeger aan toe ging.

  • HistorischeMonopostos-18
  • HistorischeMonopostos-28
  • HistorischeMonopostos-52
  • HistorischeMonopostos-66

Geef een reactie