Kasteel de Haar op een koude dag in januari

zondag 30 januari 2011 om 21:17 uur

Vanmiddag kwamen we op het briljante idee om eens weer iets van de omgeving van Utrecht te bekijken op de fiets. Eerst wou ik naar de Loosdrechtse plassen, maar Josine was wel erg benieuwd naar kasteel de Haar. Na een klein beetje zoekwerk waar het was en hoe het eruit zou zien zijn we inderdaad op de fiets naar de Haar gestapt. Al heel snel kwamen we erachter dat het weer minder zacht was dan we dachten, brrrr koud! Maar… we zijn toch door gefietst.

Éénmaal aangekomen bleek het kasteel eigenlijk nog groter dan we dachten. Voor mij was het volgens mij het eerste echte kasteel dat ik ooit gezien heb. Het zag er best imposant uit. We hebben even een wandelingetje gemaakt door de tuinen van het kasteel en zijn toen weer op de fiets gestapt. Maar, we gaan er zeker nog een keer weer naar toe, maar dan met wat lekkerder (lees warmer) weer!

  • dehaar-vijver
  • hertje
  • toren
  • torens-dehaar
  • zijkant-dehaar

Geef een reactie