Fish or Ghost?

zondag 12 december 2010 om 17:36 uur

Vanmiddag begon het toch iets te veel te kriebelen en heb ik mijn nieuwe lens (deze) maar eens op mijn body geschroefd om wat foto’s te gaan maken. Na drie rondjes door ons huis ben ik voor ons visje gaan zitten en heb ik gekeken hoe de lens reageerde. Wat me direct op viel is dat de autofocus stukken sneller is als mijn oudere 70-300 lens. Op zich niet heel raar natuurlijk omdat het een hele andere lens is, maar zo snel heb ik nog nooit gefocust! Eerste pluspuntje al te pakken. Daarnaast is hij ook nog eens stukken sneller en heeft de lens of hij nou helemaal ingezoomd is of niet een hele mooie depth of field. Door daar wat mee te spelen kwam ik op deze foto. Waarbij de vis compleet wazig is en de bodem mooi scherp. Leuk resultaat met een lekker rauw tintje…

Ik kan niet wachten op mijn eerste ervaringen met deze lens op een circuit, en heel benieuwd hoe hij zich dan gedraagt!

Geef een reactie