Formido Finaleraces ‘10: Suzuki SwiftCup

maandag 11 oktober 2010 om 22:01 uur

Gisteren zijn we de hele dag naar het circuit op Zandvoort geweest. Daar waren de Formido Finaleraces, een vet dagje met alleen maar Nederlandse autosport. Natuurlijk was ik weer van plan veel foto’s te gaan maken. Dat ging in het begin ff mis. We waren aangekomen, al iets later dan verwacht. De NS testte namelijk haar nooddienstregeling, fijn!

Kwam ik er bij de eerste foto’s ook nog achter dat mijn SD-kaartje bijna vol was. Alles verwijderd omdat ik dacht dat ik nog genoeg foto’s kon maken van de SwiftCup, maar helaas, het was al bijna afgelopen. Ik heb nog foto’s van één rondje races kunnen maken en het uitlooprondje. ‘s Middags beter dacht ik, maar toen heb ik ook de race gemist. Bij deze dus een paar foto’s die ik van de SwiftCup heb kunnen maken. De scherpte kon wat beter denk ik, maar ik was nog met de instellingen bezig.

Gelukkig waren er meer races, de foto’s daarvan komen er zo snel mogelijk aan!

  • suzuki-swift-01
  • suzuki-swift-02
  • suzuki-swift-03
  • suzuki-swift-04

Geef een reactie