Formido Finaleraces ‘10: HTC Dutch GT4

dinsdag 19 oktober 2010 om 21:33 uur

Tijdens de Formido Finaleraces heb ik ook foto’s kunnen maken van het HTC Dutch GT4 Championship, een klasse met veel verschillende auto’s er in. En toch zijn ze nog goed aan elkaar gewaagd! Mooi gezicht om al deze wagens rond te zien racen. Op zich zat er best veel verschil in qua auto’s, van ranke Porsche 911’s tot lompe Ford Mustangs. Maar allemaal zijn ze snel!

De eerste race stonden we echt bovenin de duinen, daardoor sta je erg hoog en daardoor vind ik de foto’s eigenlijk een stuk minder als de foto’s van de tweede race. Hier stonden we eigenlijk op bijna gelijke hoogte als de baan. Ik vind dat perspectief wat mooier, ook komt er dan automatisch iets meer lucht bij op ipv alleen maar asfalt en gras. Wat mij betreft vooral even door scrollen naar de laatste foto’s dus. Voor het gemak heb ik er even race 1 en race 2 bij gezet.

Ow ja, misschien valt het op, maar ik was een beetje verlieft geworden op één auto. De BMW M3 waar Duncan Huisman (nr18) in reedt. Wat een gave wagen en wat een mooie layout heeft die auto. Wel heel simpel en heel wit, maar wel heel mooi (vind ik).

Kijk ze!

Overigens verwacht ik dat de Formido Finaleraces zo’n beetje de laatste races voor mij waren, helaas houdt het seizoen wel zo’n beetje op. Maar misschien kan ik nog ergens iets meepakken! Zo niet, dan ga ik eens kijken hoe ik mijn foto’s nog mooier kan maken en misschien zelfs wel een nieuwe lens kopen. Maar dan laat ik me eerst maar even voorlichten. Maar zo’n mooie grijze metalen telelens van Canon trekt me toch wel heel erg!

 • race1-nr6
 • race1-nr7(2)
 • race1-nr7
 • race1-nr18
 • race1-nr19
 • race1-nr64
 • race2-nr5
 • race2-nr8
 • race2-nr18(1)
 • race2-nr18(2)
 • race2-nr18(3)
 • race2-nr18(4)
 • race2-nr18
 • race2-nr19

Geef een reactie