Formido Finaleraces ‘10: Gridwalk

dinsdag 12 oktober 2010 om 21:54 uur

Tijdens de Formido Finaleraces moesten we natuurlijk ook nog even een broodje halen. Dat kon op de paddock en gelukkig hadden we kaartjes waarmee we de paddock op konden. Na een rondje om het circuit te hebben gelopen en van wat verschillende plaatsen de races hebben gezien moesten we maar even een broodje halen. Opzich is het al een hele ervaring om op het paddock te lopen, ineens is het niet de races waar het om draait, maar eigenlijk zie je hier alleen maar sponsoring, motorhomes en pitspoezen! Toch even wat anders als 22 auto’s die achter elkaar aan racen tijdens een race.

Maar we vielen helemaal met onze neus in de boter! Tijdens het eten van het broodje kwam er een meneer het podium op om ons te vertellen dat we misschien beter naar het begin van de paddock konden lopen, want de hekken gingen zo open en dan konden we -echt waar!- de grid op! Tussen de startopstelling en dus ook tussen de auto’s, de teams en natuurlijk de coureurs lopen. Dus we zijn maar even naar het begin van de paddock gelopen en toen ben ik voor het allereerst op de grid van circuit Zandvoort geweest. Natuurlijk is het dan heel druk en kan je niet zo heel veel zien, maar natuurlijk heb ik een paar auto’s en rijders mee kunnen pakken. Een hele aparte ervaring om ook daar (hier ongeveer) eens te staan! Voor mij even een historisch momentje! Whoot!

Onder de grote foto staan wat foto’s die ik tussendoor heb kunnen schieten.

  • GridwalkFF2
  • GridwalkFF1

Geef een reactie