DTM Zandvoort ‘10, de DTM!

woensdag 15 september 2010 om 23:45 uur

Alweer een hele poos geleden (toch minstens drie weken) was de DTM in Zandvoort. Daar had ik al eerder over gepost en ik had al foto’s op mijn blog gezet over de Seat Leon Supercopa. Maar bij deze dan eindelijk ook die van de DTM. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk verschillende foto´s te maken. We zijn wel op één plaats blijven zitten, maar ik heb veel in proberen te zoomen voor wat closeups. Waar het overigens alleen maar moeilijker van wordt omdat dan elk bibbertje bijna te zien is. Maar over het algemeen ging het best lekker!

Bij deze een aantal foto´s van de DTM dus, deze zijn weer te zien door op de foto te klikken! De bedoeling is dat de rest van deze dag ook snel online komt!

  • dtm-diresta
  • dtm-engel
  • dtm-scheider
  • dtm-scheider2
  • dtm-scheider3
  • dtm-schumacher
  • dtm-stoddart
  • dtm-tomczyk
  • dtm-winkelhock

Geef een reactie