Seat Leon Supercopa tijdens DTM Zandvoort

dinsdag 24 augustus 2010 om 21:36 uur

Daar is het eerste deel dan, de foto’s van de Seat Leon Supercopa tijdens de DTM in Zandvoort. Lekker vroeg was het wel, maar wel een erg mooie race op een (toen nog) rustig Zandvoort. Na de race werd het al wat drukker. Allemaal mensen die er niet zo vroeg uit durven denk ik! Hadden ze wel mooi de Supercopa gemist. Ook hier zaten we net voor de Tarzanbocht, wat goed te zien is is dat ze hier behoorlijk hard aan het remmen waren, vandaar de oranje gloed bij de remschijven. Eigenlijk heb ik die de hele dag zo’n beetje gezien. Erg gaaf vind ik zelf.

Ik weet niet precies waar het aan lag maar over het algemeen ging het behoorlijk goed afgelopen zondag. De sluitertijd had ik behoorlijk lang open voor mij doen. Bij veel foto’s stond deze op 1/100ste waar ik normaal toch vaak 1/160ste gebruik. Twee stappen lager als normaal dus. Daardoor komt er nog meer snelheid in de foto’s en zijn de spaken van de auto’s bijna onzichtbaar. Direct naar deze race heb ik de eerste foto’s terug gekeken en ik moet zeggen dat ik dat een fijn begin van de dag vond!

  • dablander01
  • erhart01
  • erhart02
  • fulin01
  • koster01
  • sandritter01
  • supercopa
  • williams01

Geef een reactie