Rizla Racing Day ‘10, de foto’s…

vrijdag 20 augustus 2010 om 20:56 uur

Een paar dagen geleden had ik meer foto’s van de Rizla Racing Day 2010 belooft. En het heeft even geduurd, maar daar zijn ze dan. De meeste foto’s zijn van de Dutch Supercar Challenge, dat vind ik zelf namelijk gewoon één van de gaafste klasses die we in Nederland hebben. Supervette auto’s, meerdere klasses door elkaar en lange races. Tijdens de pitstops wordt het ff heel chaotisch vind ik wel, maar voor de rest is het echt heel gaaf. De eerste race (SuperSport 2 en Sport) was in de regen, wat mooie plaatjes op leverde. De tweede race (GT en SuperSport 1) was wel gewoon in het droog. Maar wel net zo vet!

  • demo-donut
  • demo-race
  • dsc01
  • dsc02
  • dsc03
  • dsc04
  • dsc05
  • dsc06
  • dsc07

Geef een reactie