Huwelijksreportage Jeroen en Paulien

zondag 18 juli 2010 om 16:07 uur

Dertig juni mocht ik voor het allereerst een huwelijksreportage maken. En eigenlijk was het ook de eerste dag dat ik echte mensen op de foto mocht zetten. Vorig jaar had ik een goede vriend en ex-collega van de c1000 in Dwingeloo toegezegd dat ik dat wel wilde doen. Toen had ik er natuurlijk helemaal niet bij nagedacht, hoe dichter het bij kwam, hoe spannender ik het ging vinden! Op het laatst was ik geloof ik zenuwachtiger dan het bruidspaar.

Voordat het 30 juni was had ik nog snel even een paar tips ingewonnen en een grijskaart gekocht, want volgens de verkoper moest de witbalans natuurlijk wel goed staan i.v.m. met de witte jurk! Helemaal gelijk!
Handmatige witbalans instellen en schieten (na een beetje oefenen natuurlijk), zo ging het eigenlijk. En voor ik het wist was de dag weer voorbij. In de ochtend zijn we op drie locaties geweest, ‘s middags was de trouwerij en ‘s avonds een bescheiden feestje voor familie en vrienden. De zaterdag er op was het echte grote feest voor veel meer mensen, was gezellig! Ook daar heb ik foto’s gemaakt. Alleen heb ik daarvan het Flash-kaartje direct de volgende dag bij het bruidspaar afgeleverd.

Al met al erg spannend dus, maar wel een hele geslaagde dag waarvan ik natuurlijk een klein beetje wil delen (met toestemming natuurlijk)!
Door op de foto te klikken zie je alle plaatjes. En natuurlijk ben ik erg nieuwsgierig wat jullie er van vinden.

 • aardappelveld
 • auto
 • autokus
 • blur
 • boerderij
 • bruidsmeisje
 • buiten
 • fin
 • handtekening
 • hek
 • j-hartje-p
 • kusje
 • laan
 • stropdas
 • stukje-lopen

3 Reacties op “Huwelijksreportage Jeroen en Paulien

Geef een reactie