ONK Paasraces TT-circuit Assen

dinsdag 6 april 2010 om 21:16 uur

Afgelopen weekend weer een lekker weekend gehad. Eerst waren we van plan om met pasen lekker niks te gaan doen, later leek me dat toch niet een heel goed plan. Dus stonden we voor de keuze wat we dan gingen doen, deze keuze had ik voor het gemak maar even afgekaderd tot Zandvoort of Assen. In Zandvoort waren de paasraces (alleen dan autosport) en in Assen waren de paasraces (Open Nederlandse Kampioenschappen – Motorsport). Op zich was die keuze redelijk snel gemaakt aangezien Josine meer van motor- als van autosport houdt. Assen dus! Vaders is ook mee geweest, dus was het een gezellig dagje!

Mooie strakke planning was er, dus geen tijd voor een pauzeprogramma, wat ik zelf helemaal niet vervelend vond, want we hoefden hoogstens 15 min. te wachten op de volgende race.
Wat stond er dan allemaal op het programma? Nou, Sidecars (zijspannen), Supermono (ééncilinders), ONK 125cc, ONK Supersport (Verdeeld in twee races vanwege het grote startveld, A en B dus) en ONK Superbike (net een tikkie zwaardere motoren als supersport). Natuurlijk heb ik ook weer foto’s gemaakt. Deze zijn te zien wanneer je op het plaatje klikt. Het was op zich wel erg koud en ik had niet helemaal genoeg kleren meegenomen, dus helaas waren er veel foto’s verbibbeld, brr! Jammer, maar helaas…

Waar we zaten? In de Geert Timmer bocht en dat is hier, mooi plekje overigens!: (zie pijl)

  • gt-bocht
  • onk-sidecar
  • onk-superbike-2
  • onk-supersport1
  • onk-supersport2
  • onk-supersport3

2 Reacties op “ONK Paasraces TT-circuit Assen

    1. Haha, grapjas. Ik heb je de keuze gegeven uit twee dingen waarbij het mij niet veel uit maakte waar we heen zouden gaan, jij koos één van die twee terwijl er nog veel meer dingen waren om te doen. Wie zit er dan onder de plak ??

Geef een reactie