Dutch Superbikes tijdens World Superbikes Assen ‘10

dinsdag 27 april 2010 om 21:51 uur

Wat ik gisteren nog helemaal vergeten was te vertellen is dat het warm was tijdens de WSBK in Assen! Heel warm. Helaas hadden we de dag ervoor verkeerde kleren meegenomen (ja, slechte voorbereiding, ik weet het). Ik had een heerlijke donkere spijkerbroek aan met een donker t-shirt. Jippie! Lekker de hele dag in de brandende zon! Na twee uurtjes kwamen we er achter dat we al rood begonnen te kleuren, lekker vooruitzicht voor de rest van de dag! Nou ja, laten we maar zeggen dat ‘s avonds de twee kreeftjes weer thuis kwamen en dat ik weer een permanent t-shirt aan heb, sorry!

Maar tijdens de laatste race waren er dus al een heleboel mensen weg en kon ik toch nog even boven op het talud staan. Toen heb ik ook nog een aantal foto’s gemaakt. Anders was de camera ook de hele dag voor niets mee. Omdat de race niet heel lang duurde moest ik snel inkomen, achteraf moeilijk denk ik want er waren weinig scherpe foto’s bij. Het waren er in totaal ook maar ongeveer 20 die dag, dus dat is ook niet heel veel. De mooiste foto’s heb ik er uit gepakt en die zijn in deze post te bekijken (klik daarvoor ff op de foto). Het zijn er dus niet heel veel.
Jammer genoeg sta je toch vaak nog achter het hek als je op het talud staat. Daardoor zijn er op de foto’s vaak nogal vervelende streepjes te zien. Sorry! Ik kan er ook niks aan doen. Misschien de volgende keer een hoogwerker mee ofzo…

Arie Vos ging lekker die dag trouwens! Eerder op de dag won hij nog de ParkinGo series als gastrijder. Daarover waren de coureurs die het hele klassement reden niet echt te spreken overigens, zien ze een gastrijder die niet voor de punten rijdt en met hun kostbare punten vandoor gaan, jammer dan! ‘s Avonds wist hij dit succes nog een keer te herhalen in de Dutch Superbikes welke hij ook op zijn naam schreef. Nog een keer het Nederlandse volkslied!

  • dsb-inhalen
  • dsb-vos
  • dsb-vos-gewonnen

Geef een reactie