Contrast

woensdag 17 maart 2010 om 22:27 uur

Tijdens mijn afstuderen kreeg ik deze buddha zomaar van mijn vriendin. Ik natuurlijk blij want op één of andere manier heb ik wat met buddha’s. De beeldjes stralen voor mij toch rust uit, wat natuurlijk ook vaak de bedoeling is. Zeker voor mij ook want mijn vriendin vond dat ik zo nu en dan eens wat anders moest doen dan werk en school. Op zich had ze daar best een beetje gelijk in.

Vanavond kwam ik op het idee om dit contrast in beeld te brengen. Ik heb het geprobeerd door mijn werkplek (pc, toetsenbord e.d.) vaag op de achtergrond te tonen en de buddha sterk op de voorgrond te plaatsen. Omdat het echt een rommeltje is op de achtergrond van de foto wordt dit contrast volgens mij best wel versterkt. Ik heb nog even zitten twijfelen om het zwart/wit te maken. Achteraf heb ik toch voor de warme kleuren van het origineel gekozen en hierin de kleuren iets teruggebracht.

Geef een reactie