Kleine test Sigma 17-70 mm met OS

dinsdag 9 februari 2010 om 22:13 uur

Het is alweer even geleden maar vorige week zondag heb ik natuurlijk wel direct mijn nieuwe lens even uitgeprobeerd en dat viel me echt niet tegen. In donkere omgevingen is OS (Optical Stabilization) toch wel heel erg gemakkelijk! Met een beetje stille hand is het echt mogelijk om uit de losse hand met redelijk lange sluitertijd strak te fotograferen, de foto van het uitlje is met een sluitertijd van 1/15e genomen. Echt mooi! Voor de kenners van Burgers’ zelfs in de tunnel kan ik nu zonder statief toch redelijk strakke foto’s maken.
Ben erg blij met mijn nieuwe lens, zowel qua OS als qua lichtgevoeligheid, maar ook het bereik (17-70mm) bevalt me erg goed.

  • test-sigma-1
  • test-sigma-2
  • test-sigma-3

Geef een reactie