Tilt-shift fotografie

dinsdag 22 december 2009 om 18:36 uur

Vanmiddag zag ik zo ineens een twitterberichtje langskomen over tilt shift fotografie. Dat kan met een bepaalde lens, maar ook met fotobewerking kom je een heel eind. Aangezien ik die speciale lens niet heb moest het maar met fotobewerking. Dat heb ik even geprobeerd, en het is grappig om te zien dat je zo makkelijk een soort miniatuurlandschap creëert door middel van een paar bewerkingen. Het enige dat je hoeft te doen is een gebied selecteren dat je scherp wilt hebben, de rest wegvagen en het contrast en de saturatie vet hoog zetten.
De grote versies zijn mooier als de kleine hierboven. Snel klikken dus!

  • ts-efese
  • ts-josine
  • ts-karts

3 Reacties op “Tilt-shift fotografie

    1. Eyy Thnx!
      Mijn voorkeur gaat zeker ook naar de eerste of de tweede, zal wel komen omdat daar veel meer op gebeurt! De eerste lijkt ook echt te kloppen op één of andere manier…

Geef een reactie