Vuur vliegt, soms!

maandag 16 november 2009 om 22:33 uur

Dit weekend was ik bij mijn ouders en daar stond heel toevallig nog even de ton met vuur aan. Ik had mijn fototoestel en mijn nieuwe statief bij me, dus kon ik gelijk mijn statief even uit testen. De vorige keer heb ik de trein zijn werk laten doen waardoor ik streepjes kreeg, nu heb ik zelf weer niks lopen doen (op het bewegen van de ton na zodat er wat extra vuurdingetjes kwamen en zelfs dat heb ik laten doen). Maar de camera op het statief gezet. Sluitertijd op lekker lang (ongeveer 3 seconden) en toen kreeg ik dit! Toch mooi zo’n statief!

  • fireflies_groot1
  • fireflies_groot2
  • fireflies_groot3
  • fireflies_groot4

5 Reacties op “Vuur vliegt, soms!

  1. Vuur vliegt niet, maar de as die warm is die waait op waardoor het lijkt dat het vuur kan vliegen. Dit is dus niet het geval. Sorry Mo, maar ik moet je even uit je dromen halen. Verder vind ik het wel een erg mooie foto!

    Werkt het statief trouwens goed?

Geef een reactie