Streepjes trekken

dinsdag 3 november 2009 om 23:16 uur

Normaal gesproken vind ik in de trein zitten niet zo heel veel aan, ik weet namelijk nooit wat ik moet doen. In het donker is vaak nog erger. Maar vorige week op de terugweg van de Efteling waren we eigenlijk zo weer in Arnhem. Het was al donker en ik ontdekte dat we een klein Ixus cameraatje bij ons hadden. Altijd leuk, buiten waren een aantal lampjes en daarmee kan je dan zo mooi van die streepjes trekken, vooral als je zelf ook nog een beetje met de instellingen kan doen. En voor ik het wist waren we weer in Arnhem…

  • streepjes1_groot
  • streepjes2
  • streepjes3
  • streepjes4

3 Reacties op “Streepjes trekken

    1. Ja idd, ik kon niet helemaal de sluitertijden bereiken die ik met mijn EOS kan bereiken maar het resultaat blijft wel erg leuk! Zijn inderdaad leuke dingen dit!

Geef een reactie